Cautare

13169 de rezultate pentru "rezultate rezidentiat 2011 bucuresti" (3.31 secunde)
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Bucuresti -Tunari.
La data de 25 ianuarie 2011, ora 02:00, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie i-au depistat pe b-dul Aerogarii, sector 1, pe P. ... NICUSOR de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, care se aflau intr-un autoturism marca Renault Clio Symbol, condus de P.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
2092/299/2011, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, cu termen de judecata:
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui iulie 2011 au fost inaugurati cei 21 de kilometri, iar timp de doua luni circulatia s-a desfasurat pe o singura cale, cu doua sensuri pentru dus si pentru intors.
Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011, dupa mai bine de 5 ani de la inceperea lucrarilor, investitia ridicandu-se la 240 de milioane de euro. ... In 2008, noul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a preluat lucrarile intarziate cu 18 luni, iar lucrarile au fost finalizate abia in iunie 2011.
Un tanar a determinat-o pe o femeie de 21 de ani, din Bucuresti, prinzand-o cu mana in zona gatului La data de 01 februarie 2011, in urma unui complex de activitati, investigatii, cercetari si audieri, lucratorii Sectiei 19 Politie au reusit identificarea lui A.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Aglaia de 65 de ani din Bucuresti. ... La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 17:20, L.
La data de 18.08.2011, in jurul orei 20.50, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie, au depistat-o pe D. FLORINA de 50 de ani, din Bucuresti, care a sustras din incinta unui magazin situat in Bucuresti, Bd.
Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, una dintre cerintele impuse Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana, inregistreaza tendinte pozitive, dar nu si rezultate concrete.
Comisia Centrala a Recensamantului Populatiei si al Locuintelor (CCRPL 2011) a amanat, azi, pentru a doua oara, validarea rezultatelor preliminare ale recensamantului, din "motive organizatorice", informeaza mediafax.ro.
In legatura cu afirmatiile recente ale presedintelui Traian Basescu, Eugen Teodorovici face urmatoarele precizari Vocile fostelor guvernari, care au avut rezultate extrem de slabe in absorbtia fondurilor europene, au atacat de mai multe ori, nejustificat, activitatea Guvernului in privinta absorbtiei fondurilor europene.
Mai precis, - si dati-mi voie sa-l citez pe Ministrul de resort - "elementele vizau probleme sistemice existente in domeniu, vizau atat chestiuni ce tineau de durata prea scurta a anunturilor de achizitie, mergeau chiar spre chestiuni legate de pregatirea, intr-un fel sau altul, orientarea caietelor de sarcini spre o companie sau spre alta si, in general, de o functionare necorespunzatoare a intregului sistem." Trebuie sa reamintim in acest context faptul ca pe 20 iunie 2011 Comisia Europeana a anuntat suspendarea temporara a platilor in valoare de 800 milioane euro in cadrul Programului Operational Regional gestionat de AM POR, institutie din subordinea Ministerului Dezvoltarii.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. ... Florin de 33 ani, din Bucuresti, ce prezenta leziuni minore (excoriatii), neluandu-se masura internarii.
La data de 16 aprilie 2011, politisti din cadrul Directiei de Politie a Municipiului Bucuresti, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare Bucuresti, inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului si Directiei Sanitar Veterinara Bucuresti, au efectuat mai multe actiuni privind asigurarea respectarii protectiei populatiei impotriva unor fapte de comert ilicit.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
google-analytics.com